Saturday, October 22, 2011

Hebat!! Langan Pelacur Guna Facebook!!

                                                                 *click untuk gambar lebih besar

Hebat memang hebat lah sekarang ni!! Jual pelacur pun guna facebook kan? APTB!! bapak2 ayam sekarang dah makin advance.Fan page yang bernama Malaysia No 1 Call Girl Service . 3C Agent : 0129599706
 kini telah di "Like" 2962 Pengunjung.

Perkhidmatan ditawarkan hanya di sekitar Lembah Klang seperti entri terbaru pemiliknya iaitu 3C Agent, kira-kira jam 5.15 petang; “Sila ambil Perhatian . Customer . Service 3C hanya Di KUALA LUMPUR . Negeri Lain Tak Ada . Jangan Telephone Tanya Lagi. Memang Tak Ada di Negeri Lain. Tolong Berkerjasama.”

Hanya dengan tiga cara mudah, pelanggan perlu mencari hotel, menghubungi 3C Agent di talian tertera, memaklumkan jenis gadis dan membuat pembayaran sebelum perkhidmatan seks dilakukan.

Bagaimanapun, ketika Sinar Harian cuba menggunakan talian itu, didapati ia gagal dihubungi.

3C Agent melalui komen balas di laman tersebut berkata; “Customer Terlalu Ramai ini Bulan . Kadang kala tak sempat Angkat telepon Customer. sila memahami. Minta Maaf . SMS boleh diterima.”

Laman tersebut juga memaparkan harga ditawarkan bagi setiap gadis yang dilanggan iaitu dari RM 180 hingga RM700 mengikut jam selain gambar wanita dipercayai pelacur turut diletakkan untuk menarik minat pelanggan.

Ketua Penolong Pengarah Bahagian Kongsi Gelap, Judi dan Maksiat (D7) Bukit Aman, Senior Asisten Komisioner Abdul Jalil Hassan ketika dihubungi berkata, Polis Diraja Malaysia (PDRM) menyedari kewujudan laman terbabit di Facebook yang berkemungkinan berpangkalan di dalam mahupun luar negara.

:Katanya, PDRM sedang bekerjasama dengan Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) untuk memastikan kegiatan tersebut tidak terus meluas.

“Setakat ini tiada lagi tangkapan dibuat terhadap individu yang menawarkan perkhidmatan seks di Internet.


Fuh gila kan? ahah korang? xnak try? 

No comments:

Post a Comment